Algemene voorwaarden

Contact
Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u een email sturen naar info@judygifts.nl

Prijzen
Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Betaling
Bestellingen worden in behandelingen genomen nadat het verschuldigde bedrag in zijn geheel op de bankrekening van Judy Gifts is bijgeschreven. Mocht er na 5 werkdagen geen betaling zijn ontvangen stuurt Judy Gifts een herinneringsmail. Als er dan na 5 werkdagen nog geen betaling op de bankrekening van Judy Gifts staat dan wordt de bestelling geannuleerd.

Je kunt bij Judy Gifts betalen met iDeal en de Belgische klanten kunnen betalen met Molly.

Verzending
Wij verzenden al onze bestellingen via DHL mét track en tracé code. De verzendkosten bedragen binnen Nederland € 4,99 (gratis vanaf € 75,-) en naar België € 10,00.

Judy Gifts is NIET verantwoordelijk voor verkeerd doorgegeven adressen. Als achteraf blijkt dat u uw adres verkeerd heeft ingevuld en u wilt alsnog uw bestelling op keus ontvangen is dit voor uw eigen rekening.

Levertijd
Alle artikelen die wij bij Judy Gifts maken worden pas gemaakt nadat de betaling binnen is. We hebben momenteel een levertijd van maximaal 7-10 werkdagen.

Bedenktijd / herroepingsrecht
U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw goederen retourneren. Bent u niet tevreden met uw ontvangen product, neemt dan altijd contact op via info@judygifts.nl De kosten voor retourneren zijn voor uw eigen rekening. Gegevens die u nodig heeft voor het retourneren ontvangt u van ons via de mail.Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van u retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt en die speciaal voor u op maat zijn gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties. Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na een succesvolle bestelling definitief.